main-img-2021-tietoa.png

Pihamaa - palvelu viherrakentajille

Pihamaa on Perheyhtiö R. Ajalin Oy:n (ent. Ralf Ajalin Oy) viherrakentajille ja kuluttajille suunnattu palvelu, joka tuo ekologiset huipputuotteet ja -osaamisen niin alan ammattilaisten kuin yksityistenkin saataville.

Huipputuotteita viherrakentamiseen

Pihamaan tuotteisiin kuuluvat nimikoidut Pihamaa -tuotteet sekä Perheyhtiö R. Ajalin Oy:n tuote- ja palveluvalikoima. Kokonaisuutena tuotevalikoimamme on siis erittäin laaja ja maan huipputasoa sisältäen myös Perheyhtiö R. Ajalin Oy:n kiitosta keränneet erikoisuudet, kuten punagraniittiset kiviainestuotteet ja ratsastuskenttien maneesihiekan.

Joustavaa palvelua ammattitaidolla

Pihamaan tavoitteena on tarjota kaikille viherrakentajille hyvää palvelua. Laadun takana ovat alan ammattilaiset, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin joustavasti ja ammattitaidolla. Pystymme esimerkiksi toimittamaan kasvualustoja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä.

Pihamaa on Viherympäristöliitto ry:n kannattajajäsen. Pihamaa -tuotteiden sekä palvelumme laatu on siis meille itsellemme yhtä tärkeää kuin kaikille muillekin viherrakentamisen ammattilaisille. Haluamme omalta osaltamme olla mukana alan kehityksessä ja toiminnassa.

Perheyhtiö R. Ajalin Oy

Perheyhtiö R. Ajalin Oy (ent. Ralf Ajalin Oy) on perheyritys, joka toimii lähinnä Läntisellä-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Yritys on perustettu 1977 ja työllistää tällä hetkellä yli 50 henkeä. Liikevaihto on noin 29 milj. euroa vuodessa. Yrityksellä on paras mahdollinen luottoluokitus eli AAA. Pihamaan multa-asemat Vantaan Kiilassa ja Espoon Ämmäsuolla tuovat toimintaamme lähemmäksi Etelä-Suomen asiakkaitamme. Multa-asemilta voi noutaa tuotteita kuorma-autolla tai tehdä toimitustilauksen.

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja Pihamaan toiminnasta ja palveluista sekä multatuotteista, kiviainestuotteista ym. viherrakentamiseen liittyvistä asioista. Katso yhteystietomme alla tai Pihamaan yhteystiedot -sivulta!

Facebook:
www.facebook.com/Pihamaa.fi

Pihamaa multa-asemat
Ämmässuontie 8, 02820 Espoo
Karttalinkki
Myllykyläntie 7, 01760 Vantaa
Karttalinkki

Asiakaspalvelu puh. 044-7549 104


Ralf Ajalin Oy
www.ralfajalin.fi